Zoho

Zoho

Zoho is een webgebaseerde office-suite met een grote hoeveelheid onlineapplicaties. Denk hierbij aan tekstverwerking, spreadsheets, presentaties, databases, facturen, boekhouding en nog veel meer. Deze apps zijn gratis voor de particulier. U kunt uw account volledig naar eigen voorkeuren inrichten. Door dee geavanceerde aanpassingsmogelijkheden van de console kunt u volledig nieuwe functies toe voegen aan uw CRM; modules, knoppen, gerelateerde lijsten en workflows.

Uitbreidingsmogelijkheden

De mogelijkheden achter de apps van Zoho zijn eindeloos. Het belangrijkste doel is uw taken snel en overzichtelijk te maken. Zo kunt u automatisch herinneringen sturen naar niet betalende klanten of in één oog opslag zien wie van je team de beste resultaten heeft. Dit zijn slechts 2 voorbeelden van de eindeloze wereld achter Zoho.

Bekijk hier de belangrijkste apps van Zoho:

Zoho Analytics

Zoho Analytics

Met Zoho Analytics maakt u visueel prachtige analyses van de diverse gekoppelde apps of de door u ingegeven informatie.

Zoho CRM

Zoho CRM

CRM is een IT-oplossing verbeterd verkoopprestaties of klantrelaties en stroomlijnt de processen zodat u efficiënt werkt.

Zoho Connect

Zoho Connect

Zoho Connect vergemakkelijkt de communicatie en beheert de middelen die uw team nodig heeft door gesynchroniseerd te blijven met uw andere apps.

Zoho Invoice

Zoho Invoice

Automatiseer de verwerking van uw offertes en facturen met Zoho Invoice. Uw omzet komt in een makkelijk overzicht en u overziet precies welke facturen lang open staan en welke direct betaald worden.

Contact met onze specialisten?

Zoho is ontwikkeld om uw marketing en sales te automatiseren. We maken vooraf een planning op maat, uw investering wordt altijd gerelateerd aan een te verwachten rendement. Neem gerust eens (geheel vrijblijvend) contact met onze specialisten om een plan op maat te krijgen.