Webdesign

1
2
3
4
1

Wij maken grafisch prachtige website’s.

2

Onze website’s zijn geschikt voor alle device’s.

3

Onze website’s zijn makkelijk hanteerbaar.

4

Uw website geeft uw informatie duidelijk weer.

Webdesign

Je website is het visitekaartje van je onderneming. De bezoeker van je website bepaald gemiddeld binnen 3 seconden of uw website vertrouwen wekt. Een website krijgt dus maar één kans op een goede indruk. Wij denken graag met u mee over het design en de invulling van uw website. Dit kan op een nieuw of bestaand domein. Ook uw bestaande website kan in een nieuw jasje worden gehesen. Zo ontwikkelen wij stijlvolle en goed functionerende websites op verschillende soorten CMS. Altijd met de verschillende richtlijnen van Google in het achterhoofd.

ONDERSCHEIDEND

Om je te onderscheiden in je branche gaan wij op zoek naar unieke, sterke eigenschappen voor jouw merk. We kijken welke uitstraling het best past bij de boodschap achter jouw website. Wil je bijvoorbeeld direct verkopen of eerst informeren? Wij adviseren je graag bij het kiezen van de juiste stijl.

Onze website’s voldoen aan de volgende eisen:

Makkelijk in gebruik

Voor zowel uw klanten als uzelf is het van belang dat uw website makkelijk is in gebruik.

Geoptimaliseerd voor zoekmachine’s.

Het juist indelen van uw website is essentieel voor uw positie binnen zoekmachine’s als Google.

Informatief

Door middel van verschillende soorten content krijgen uw bezoekers de juiste informatie.

Werken met specialisten

Media en marketing zijn onze passie. Dat is waar we goed in zijn. Om uw online marketing beter, slimmer en effectiever aan te pakken, bundelen onze medewerkers hun krachten. Onze medewerkers zijn praktisch en pro-actief. Wij delen graag onze kennis, inzichten en ideeën zodat onze klant direct voordeel haalt uit ons werk.

Contact

Second opinion, brainstormen of eens van gedachten wisselen? Onze specialisten staan altijd voor je klaar. We kunnen niet wachten om kennis met je te maken en jouw online ambities te realiseren. Of wil je gewoon eens kennismaken? Neem gerust eens contact met ons op!