Social Media

Social Media

Een animatiefilm is dé manier om uw bedrijf of merk tot leven te brengen. Mensen vinden het namelijk erg leuk om naar bewegende beelden te kijken. Met een goede animatie trekt u dan ook de aandacht van een grote groep potentiële klanten. Informatie die door animatie overgebracht wordt, wordt ook beduidend beter onthouden. Mensen willen geen lange teksten lezen. Zodra ze grote stukken tekst zien haken ze af. Door middel van een animatie wordt direct de kern van uw boodschap duidelijk en sluit je enige misvattingen direct uit.

Van idee naar animatie

Bij Goal Media bieden wij u de kans om voor een scherpe prijs een bedrijfsanimatie te laten maken van topkwaliteit. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw idee voor een animatie te bespreken. We bedenken een script waarin we de boodschap van uw video uitlichten. Deze persoonlijke aanpak, het meedenken en onze creativiteit verzekeren je van een krachtige animatie die zijn doel bereikt.

Facebook

Facebook is met 1,7 miljard gebruikers het grootste sociale netwerk. Aan de hand van interesses van de gebruikers kun je zeer gericht adverteren.

Twitter

Twitter is een service waarmee vrienden, families en collega’s met elkaar kunnen communiceren en contact kunnen houden via snelle, korte berichtjes. Veel politici, artiesten, sporters en andere mediafiguren hebben een Twitteraccount.

Instagram

Bij Instagram draait het allemaal om foto’s en filmpjes delen met je volgers. Influencers zijn gebruikers met veel volgers waardoor het voor bedrijven interessant is om via hun account te adverteren.

Youtube

YouTube is een website waarop de gebruiker zelf filmpjes kan publiceren maar ook video’s van andere gebruikers te bekijken.

Contact met onze specialisten?

Wees vrij om contact met ons op te nemen betreft de animatie die jij voor ogen hebt. Uiteraard delen wij hierin graag onze kennis en visie. We kunnen niet wachten om kennis met je te maken en jouw perfecte animatie te realiseren.Neem gerust eens (geheel vrijblijvend) contact met ons op!