PHP Update

PHP Update

PHP( Hypertext Preprocessor) is een populaire scripttaal die is ontwikkeld om dynamische webpagina’s te creëren. Tegelijkertijd is PHP een opensourcesoftware en is het daardoor eenvoudig aan te passen en te verbeteren.  PHP laadt snel in en werkt zeer stabiel op vrijwel alle systemen.

Waarom PHP Update?

Verschillende CMS systemen(zoals WordPress) maken gebruik van PHP. Over het algemeen zijn de versies van de meeste CMS systemen al geschikt voor de nieuwste versie van PHP. Echter maken de meeste gebruikers nog gebruik van de 5.6 versie terwijl we inmiddels in 2020 al gebruik kunnen maken van de 7.2.9 versie. Het is voor deze gebruikers noodzakelijk om je PHP te updaten omdat er alleen van 7.1 nog beveiligingsupdates worden uitgebracht. Een update is dus niet alleen veiliger voor je website, maar draagt qua paginasnelheid ook bij aan betere positie binnen Google.

Onze specialisten kunnen u voorzien van de volgende PHP gerelateerde diensten:

PHP Ontwikkeling

PHP voorziet jouw website van dynamische functies. Wij schrijven en ontwikkelen de juiste PHP-toepassing om jouw website te voorzien van dynamische functionaliteiten.

PHP Onderhoud

Slechte of verouderde PHP-scripts beperken de functionaliteit van je website. Onze developers helpen je graag om de functionaliteit van je oude PHP Script aan te passen en te verbeteren.

PHP Updaten

Verouderde versies van PHP krijgen geen automatische beveiligingsupdates meer. Het is daarom noodzakelijk om deze te updaten naar de nieuwste versie van het moment.

PHP Update bij Goal media?

Het zelf updaten van je PHP versie kan een aantal problemen met zich meebrengen. Het is daarom ook niet onverstandig om dit te laten doen door professional. Wij helpen u graag met onze technische kennis van php met:

  • Ontwikkelen en implementeren van (nieuwe) PHP-toepassingen voor websites, bijvoorbeeld contentmanagementsystemen (CMS’en)
  • Testen, onderhouden en verbeteren van PHP-toepassingen
  • Vertalen van klantwensen naar concrete PHP-oplossingen
  • Optreden als troubleshooter in voorkomende gevallen