Paginasnelheid

Paginasnelheid

Een trage website zorgt ervoor dat bezoekers ‘bouncen’ en uw rankings binnen zoekmachine’s dalen. Het is daarom belangrijk dat de problemen die uw pagina vertragen snel worden gediagnosticeerd en opgelost. Deze problemen kunnen van alles zijn; van slecht geschreven code tot een kwalitatief slechte hosting.

Zelf verbeteren?

Je kunt je eigen paginasnelheid verbeteren. Caching is een medium dat sneller toegang biedt tot de data van je website. De meeste CMS systemen hebben hier capabele plug-ins voor. Het is overigens een goed idee om voor de rest je plug-ins te beperken. Bekijk ook eens of je hosting opties biedt tot een snellere verbinding. Uiteindelijk vormen CSS en Javascript ook een grote bedreiging voor je paginasnelheid.

Meten is weten

De optimalisatie van uw website word bij ons altijd door professionele developers gedaan. Zij optimaliseren de code achter uw website. Deze optimalisatie wordt gemeten met diverse tools. Tools die uw optimalisatie inzichtelijk maken. Zo weet u precies welke progressie uw website maakt.

.

GT Metrix

GTmetrix is een gratis tool die de snelheidsprestaties van uw webpagina in verschillende landen, browsers en verbindingssnelheden test.

PageSpeed Insights

Google heeft zijn eigen Tool om je paginasnelheid te testen en deze genereert vervolgens diverse suggesties om de ingeladen pagina sneller te maken.

Pingdom Tools

Volg de beschikbaarheid en prestaties van uw website met Pingdom en krijg een update wanneer uw website down is of de snelheid veranderd.

.

Uw pagina snelheid verbeteren?

Uiteraard nemen wij graag de paginasnelheid van uw website voor onze rekening. Neem hiervoor gerust eens (geheel vrijblijvend) contact met ons op! Wij gaan verder dan het plaatsen van een aantal plug-ins. Wij zorgen dat de broncode van uw website dusdanig geoptimaliseerd word dat de eerde genoemde tools alleen maar positieve cijfers laten zien!

Vul voor een offerte op maat uw website en uw e-mail adres in!

Snelle offerte op maat

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.